Computers

Verkoop van computers

Verkoop van computer, pc en randapparatuur
Bij ons kan u terecht voor uw nieuwe computer, u zoekt een laptop, desktop, mini of gaming-pc? Wij hebben steeds een toestel dat voldoet aan u eisen, zoniet bouwen we er graag een specifiek op uw maat.

1. Webshop: In onze webshop vind u steeds een computer-aanbod dat up to date is. We bieden u de nieuwste toestellen aan, aan marktconforme prijzen. We werken ook met een maandelijkse folder, deze zet steeds de beste, nieuwste pc's en randapparaten in de kijker. Tips bij aankoop van een nieuwe computer.

2. Afspraak: U wilt graag ons advies bij aankoop van uw nieuwe computer? Maak gerust via mail of telefonisch een afspraak met ons. Een afspraak is geheel kosteloos en u geniet nog steeds van onze scherpe prijzen. Ook al hebben we geen fysieke winkel, toch kunnen we uw nieuw toestel binnen de 3 werkdagen volledig klaar hebben voor u. Uiteraard kan u steeds bijkomende diensten bijbestellen.

U wilt graag een computer cadeau doen? Maar u weet niet welke kiezen of u laat de keuze liever aan de ontvanger? We hebben ook een Computer Cadeau-BonEen computer cadeau bon is mogelijk vanaf €50.

Herstelling & Upgrades van computers

Herstel Atelier

Herstelling, Reparatie, Upgrade, Verwijderen virussen, spyware, adware van alle merken computer

Voor al de problemen met uw computer, upgraden of onderhoud aan uw pc hebben wij een eigen herstel atelier. We voeren elke herstelling deskundig en volgens de regels van de kunst uit, en dit op een termijn van max. 3 werkdagen. In het geval we de herstelling niet zelf kunnen uitvoeren of uw toestel nog in garantie is, sturen we uw toestel door naar het herstelcentrum van het merk in kwestie.

Herstelling aan huis

Herstelling van uw computer, wifi of randapparaat bij u thuis

We bieden u ook de mogelijkheid om een technieker bij u thuis te ontvangen die de problemen met uw computer komt nakijken. Voor sommige situaties is dit nodig, bvb. als u problemen ervaart met uw netwerk of uw internet-verbinding. We bieden u transparante tarieven aan voor een herstelling aan huis, zo weet u steeds op voorhand wat een interventie zal kosten. Zo staat u niet voor onverwachte verrassingen.

Hulp op afstand

Hulp op afstand voor de problemen met uw computer of randapparaat

Voor sommige problemen kunnen we u ook helpen via onze dienst "hulp op afstand". U contacteert ons per telefoon of e-mail om uw probleem te melden, wanneer we vermoeden dat we het op afstand kunnen oplossen, zullen we u een afspraak inplannen waarop één van onze specialisten u zal opbellen en we samen met u het probleem bekijken door uw computer via internet over te nemen.

Installatie, Overzetten van data van uw oude computer naar uw nieuwe pc

Installatieservice

Installatie van uw wifi netwerk

Wifi Installatie

Installatie randapparaten zoals NAS, printer, enz.

Installatie Randapparatuur

Onderhoud van uw pc of computer in ons repair atelier

Computeronderhoud

Installatie van uw software op uw pc of computer

Software Installatie

Verwijderen van adware, ransomware, spyware & virussen van uw computer of pc

Verwijderen Virussen

  • BizzWizz ICT Services op social media: