BizzWizz ICT Services - Over Ons

 BizzWizz ICT Services Zaakvoerder

BizzWizz ICT Services werd opgericht in 2016 door Pieter Verstraeten, die na meer dan 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in diverse Sales en IT-functies, en het volgen van verschillende computer-cursussen, de tijd rijp vond om zich in een nieuwe uitdaging te storen, volledig op zijn eigen manier en met de nadruk op service aan betaalbare prijzen vandaar onze slogan; Uw partner in IT.

We verdelen hoofdzakelijk computers van a-merken, maar ook volledig op maat samengestelde computer-systemen, randapparaten en toebehoren. In ons eigen herstel-atelier, herstellen, onderhouden en upgraden we elke computer, ongeacht het merk of de winkel waar u deze aankocht. Indien gewenst kunnen we elk systeem leveren, aansluiten en zelfs opleiding op maat geven.

We ontwikkelen ook websites, uitgaande van de huisstijl van u als klant en van uw specifieke wensen kunnen we u een website aanbieden, met een CMS-systeem, die zo simpel werkt, dat u na verloop van tijd indien gewenst deze zelf kan beheren. Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor al uw domeinnamen, webhosting-pakketen, Exchange Online mailboxen, en zoveel meer. Bekijk zeker eens ons uitgebreid gamma aan clouddiensten.

Na een omzwerming van meer dan 5 jaar bij PHOTO ADS te Ninove, onder leiding van Luc De Decker, werden we ook een meester in het maken van productfoto's, digitaal bewerken van beelden, maar ook het opmaken van drukwerk zowel familiaal als professioneel. Uiteraard kunnen we u het volledig proces aanbieden, gaande van het fotograferen tot en met het afleveren van het drukwerk, in de hoogste kwaliteit aan competitieve prijzen en zonder tussenpersonen.

Last but not least, bieden we onze klanten ook een totaalservice aan op het vlak van telecommunicatie. Door onze ervaring opgedaan in loondienst bij bedrijven als Telenet & Proximus zijn we uitermate ingelicht over de markt van telefonie, internet en tv. Elk van onze klanten kan indien gewenst door ons een audit laten uitvoeren om te zien of de huidige telecom-paketten voldoen aan de noden van het gezin of bedrijf, en kan rechtstreeks via ons de nodige aanpassingen laten uitvoeren. We regelen de aanpassing van a tot z.

Bekijk zeker ook eens onze webshop, waar je terecht kan voor elk type computer of randapparaat in diverse prijsklasse's. Toch niet gevonden wat u zoekt of meer informatie nodig? Neem dan gerust contact op met ons.

Hopelijk mogen we u snel begroeten,

Pieter Verstraeten
zaakvoerder

  • BizzWizz ICT Services op social media: