Factuuroptimalisatie van uw telecom, internet, data of televisie.

Telecom Consultancy

Optimalisatie van uw tariefplannen voor vaste & mobiele telefonie, internet & televisie

Vindt u dat uw maandelijke facturen voor vaste, mobiele telefonie, internet en/of televisie aan de hoge kant zijn? Dat zou wel eens kunnen kloppen, aangezien 70% van de particulieren en bedrijven, maandelijks tot 30% teveel betalen voor diensten die ze niet of te weinig gebruiken, of gewoon geen tariefplan hebben dat op maat van hun behoeften is.

Wij analyseren graag uw behoeftes, en bieden u een tariefplan op uw maat, gratis en vrijblijvend.

BizzWizz ICT Services neemt vrijblijvend en in alle vertrouwen uw telecom-kosten onder de loep. We bekijken de totale kostprijs van uw telecomfacturen en contracten en stellen u graag een formule voor die echt voldoet aan uw wensen en noden en past in de vooropgestelde budgetering en dit voor vaste en mobiele telefonie, internet-verbinding en eventuele tv-abonnementen. 

We regelen alles, van A tot Z, voor een vlotte overstap.

BizzWizz ICT Services zorgt voor de aanpassing van uw producten, de opmaak van de contracten en eventuele transfer-documenten, we leveren en/of zorgen voor de aanpassing van uw installatie en sim-kaarten, zo bent u zeker dat de overstap zo vlot mogelijk verloopt. Moest er toch iets niet gaan zoals verhoopt, dan blijven we uiteraard beschikbaar om het probleem zo spoedig mogelijk af te handelen.

Aangezien we niet verbonden zijn aan 1 merk/leverancier van producten of diensten, kan u er van op aan dat de voorgestelde steeds voldoet aan uw wensen en eisen en dus geheel op maat van u of uw bedrijf is.
  • BizzWizz ICT Services op social media: