Digital Media

Digital Signage

Digital Signage, Narrowcasting, Reclamescherm

We leveren Digital Signage systemen aan betaalbare prijzen. Bij ons betaald u geen duizenden euro's voor een reclamescherm in uw zaak. Wij leveren een universeel systeem dat op elk tv toestel of monitor met hdmi werkt, de enige vereiste is een internetverbinding.

Drukwerk

Drukwerk, Digital Printing

Voor al uw drukwerk kan u bij ons terecht. Of het nu gaat om het opmaken en drukken van een geboortekaartje, bedrijfsfolder of business cards. We bieden u een ontwerp aan in uw huisstijl, en drukwerk aan marktconforme prijzen.

Fotografie

Fotografie, Portretfotografie, Productfotografie, Bedrijfsfotografie

We voeren elke opdracht met evenveel zorg uit, of het nu gaat om een portret of foto's van uw producten voor op uw website of in uw folder. U kan bij ons terecht voor bedrijfsfotografie, eventfotografie, babyfotografie en portretfotografie zoals fashion, glamour en boudoir.

Benel Logo
Wist je dat je bij ons ook terecht kan voor aankopen van fotografie-materiaal, papier en zoveel meer? Als gevolg van een doorgedreven relatie met de firma Benel in Nederland, kunnen wij u ook hun ruime gamma aan producten aanbieden. U kan rechtstreeks bestellen via hun webshop en bij ons laten afleveren of u contacteert ons en wij bezorgen u een offerte voor de door u gewenste producten. Neem snel een kijkje. BizzWizz ICT Services is een officiele Benel dealer. Benel Webshop  • BizzWizz ICT Services op social media: