Websites

uw online visitekaartje

Design & Ontwikkeling van responsive websites
Website Ontwikkeling & Webdesign
Websites
Bij BizzWizz ICT Services, zijn we zoveel meer dan enkel een aanbieder van "een website". We willen een website waarover u tevreden bent. Geheel in de huisstijl van uw bedrijf, en in functie van het beschikbare budget bieden we u veel mogelijkheden aan voor de ontwikkeling van een website. Heeft u voldoende aan een basiswebsite zonder cms of gaat u voor een op en top website met cms systeem dat u de mogelijkheid geeft om in de toepassing zelf aan de slag te gaan om nieuwe foto's op teksten te plaatsen. We bieden u ook de mogelijkheid tot een introductie van ons cms-systeem, zo kunnen we u op weg helpen om zelf bestaande zaken te gaan aanpassen.
Social Media Advertising & Marketing
Social Media
Social Media is belangrijk op vandaag, het zorgt ervoor dat u uw publiek niet enkel meer naar uw website hoeft te krijgen, maar het laat ook toe om mensen toe te voegen op uw bedrijfspagina op bvb. Facebook. De koppeling tussen uw website en sociale media profielen is ook een belangrijke troef om beter te scoren in de diverse zoekmachines waaronder Google & Bing. We kunnen u begeleiden van bij de opstart van uw sociale media activiteiten of we kunnen deze volledig voor u uitvoeren, gaande van de aanmaak en personalisatie van uw bedrijfs-pagina tot en met het aanmaken en inplannen van uw social media campagnes.
Optimalisatie van de zoekwoorden op uw website
SEO
SEO (Search Engine Optimalisation) is één van de belangrijkste troeven voor uw website om gevonden te worden. Het belangrijkste van al is misschien nog dat het gratis is. U kan heel makkelijk zelf content schrijven over de door u aangeboden producten of diensten. Door het implenteren van deze content op uw website op een correcte manier, zal uw google-ranking dan ook stijgen, en zal u hoger in de zoekmachines te vinden zijn. We bieden al onze klanten de mogelijkheid aan tot het monitoren van hun SEO-scores bij de start van hun website. Wij leveren u een SEO-rapport aan op basis waarvan we verder kunnen werken om uw website te perfectioneren.
Advertentieruimte kopen bij zoekmachines
SEA
SEA (Search Engine Advertising) is een manier om te adverteren op zoekmachines. Iedereen heeft ze wel al gezien, de links met de afkorting adv. voor, wanneer je iets opzoekt via google. Door advertenties aan te maken en hiermee uw producten of diensten aan te prijzen, staat u steeds bovenaan in de zoekresultaten. De beschikbare advertentieruimte wordt verhuurd aan prijzen die in functie staan van de vraag en het zoekvolume. U betaald steeds een vaste of variabele CPC (Cost per Click), wanneer iemand op uw advertentie doorklikt naar uw website of webshop. Dit is een nuttige manier om uw top-producten of diensten in de kijker te zetten en meer verkeer te genereren naar uw website.

Referenties

  • BizzWizz ICT Services op social media: