Verlof!

Wij zullen in verlof zijn van 7 november 2020 tot en met 22 november 2020 nav de Herfstvakantie.
In de eindejaarsperiode zullen wij sluiten van 19 december tot en met 15 januari.

BizzWizz ICT Services - 26 Oktober 2020
COVID-19 Maatregelen!

Wij zullen in de toekomst enkel nog werken op afspraak. Het maken van een afspraak is verplicht en kan telefonisch, per mail via info@bizzwizz.be of via het contactformulier op onze website. Bij interventies op uw locatie of het afleveren of ophalen van bvb. uw pc is het verplicht om een mondmasker te dragen. Wij raden u aan uw pc vooraf en achteraf te ontsmetten. Betalingen gebeuren bij voorkeur via Payconiq of bankoverschrijving.

Stay Safe!

BizzWizz ICT Services - 20 Maart 2020
Jaarlijks Verlof!

BizzWizz ICT Services zal gesloten zijn vanaf 31 juli 2017 tem. 13 augustus 2017. We zijn terug beschikbaar vanaf maandag 14 augustus 2017. Opgelet, 15 augustus is een feestdag, dus dan zijn we uiteraard gesloten.

BizzWizz ICT Services - 25 juli 2017
Verlof Aalst Carnaval!

BizzWizz ICT Services zal gesloten zijn tijdens Carnaval Aalst (26-27 & 28 februari). Wij zijn terug beschikbaar vanaf woensdag 29 februari, 9 uur. Vèr aal d'oilsjteneirs ne goeie carnaval!

BizzWizz ICT Services - 24 januari 2017
MSI GAMING PROMO

Doe je voordeel bij aankoop van een geselecteerde MSI gaming laptop of desktop. 
Bekijk hieronder de speciale flyer met de specifieke kortingen per model, klik voor een grotere weergave.

Ook geldig voor aankopen via onze webshop, de korting wordt verrekend bij afhaling.
Actie geldig tot 31 januari 2017 of tot einde voorraad.

BizzWizz ICT Services - 13 januari 2017
Arte Amanti 2017

BizzWizz ICT Services is sinds de start van het festival in 2009, één van de belangrijkste medewerkers en sponsors geweest van het Internationaal Kamermuziekfestival "Arte Amanti". Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de organisatrice Reinilde Leyers, voor de editie 2017 kwam aankloppen bij ons voor een face-lift van de oude website. Het is uiteindelijk een volledig nieuwe website geworden met ingebouwd CMS-systeem en leuke features zoals muziek en film, geheel in de huisstijl van het festival. We zijn trots om dit project te presenteren.
Neem snel een kijkje op www.arte-amanti.be

BizzWizz ICT Services - 2 december 2016

Eindejaarssluiting

BizzWizz ICT Services zal gesloten zijn van 25 december 2016 tem. 1 januari 2017. Gelieve hier rekening mee te houden bij bestellingen via de webshop of het inplannen van uw computeronderhoud en/of herstelling. Bestellingen geplaatst voor woensdag 21 december 16u zullen opgehaald kunnen worden, afhankelijk van de voorraad, op vrijdag 23 december tussen 9 en 19u. Contacteer ons gerust voor al uw vragen.

BizzWizz ICT Services - 26 november 2016

Eindejaarsactie 2016 - 2017


Begin 2017 bestaat BizzWizz ICT Services reeds 1 jaar! Uiteraard willen we dit graag met jullie allemaal samen vieren. Daarom krijg je tijdens de eindejaarsperiode (15 november 2016 - 15 januari 2017) van ons een fles GRATIS BUBBELS bij een minimum aankoop van 500€. Bovendien maak je ook kans op een GRATIS PC KIT, bestaande uit een USB-stick, Antivirus & Office 365, bij de aankoop van een nieuwe computer. Uiteraard zijn deze acties ook geldig voor aankopen via onze webshop. Neem snel een kijkje in ons ruim assortiment, of maak een afspraak voor advies op maat. We wensen uiteraard al onze klanten een knallend eindejaar en een succesvol nieuw jaar!

BizzWizz ICT Services - 15 november 2016
Gratis Bubbels, Win een PC Kit bij aankoop van een nieuwe computer

Cloud Diensten bij BizzWizz ICT Services

We starten met het aanbieden van cloud diensten ism. onze partner CloudHighway. CloudHighway is een onderdeel van het Compudeals platform waar we sinds een tijdje zijn bij aangeslosten. Volgende diensten zal u via ons als partner kunnen bestellen: Office 365, Exchange Online, Nomadesk, Cloud Backup, Cloud Servers, Domeinnamen, Webhosting & SkyHi. Meer info via onderstaande link of maak een afspraak.

Meer info? of Een afspraak maken?

BizzWizz ICT Services - 10 oktober 2016

BizzWizz ICT Services op Q-Music!

Uiteraard deden we als startend bedrijf graag mee aan de actie op Q-Music bij Maarten & Dorothee om een ludieke reclamespot te winnen. Het resultaat mag er gerust zijn, opgelet, niet voor gevoelige luisteraars.

Je kan de gehele spot beluisteren op onze facebook-pagina via onderstaande link, like dan ook even onze pagina, zo blijf je steeds op de hoogte van het laatste nieuws, promoties en tips.

Beluister hier onze reclamespot

BizzWizz ICT Services - 6 september 2016

Telecom bij BizzWizz ICT Services

BizzWizz ICT Services neemt vrijblijvend en in alle vertrouwen uw telecom-kosten onder de loep. Zo betaald u niet langer teveel voor de basisbehoefte aan telefonie (vast en mobiel), internet en televisie. BizzWizz ICT Services zorgt voor de aanpassing van uw producten, de opmaak van de contracten en eventuele transfer-documenten, we leveren en/of zorgen voor de aanpassing van uw installatie en sim-kaarten, zo bent u zeker dat de overstap zo vlot mogelijk verloopt. Moest er toch iets niet gaan zoals verhoopt, dan blijven we uiteraard beschikbaar om het probleem zo spoedig mogelijk af te handelen.

Aangezien we niet verbonden zijn aan 1 merk/leverancier van diensten, kan u er van op aan dat u de best mogelijke formule als voorstel van u ontvangt. We verdelen het volledige gamma aan producten van Telenet, Proximus, Scarlet, Orange & BASE.

Meer info? of Een afspraak maken?

BizzWizz ICT Services - 12 juli 2016

Samenwerking met CompuDeals!

Omdat we u als klant niet alleen de meest uitgebreide dienst-verlening willen aanbieden op het vlak van computer- & internetdiensten, maar ook een uitgebreid gamma aan desktop, laptop, gaming computers & randapparaten gaan we een doorgedreven samenwerking aan met de mensen van CompuDeals. CompuDeals staat sinds jaar en dag aan de top met een uitgebreid gamma, scherpe prijzen en een uitstekende dienstenaanbod. We zijn zeker dat we op deze manier u als klant nog beter kunnen helpen. Ook brengen we in samenwerking op regelmatige basis een folder uit met nieuwe promoties en scherpe aanbiedingen dewelke u ook zal terugvinden in onze webshop.

Bekijk hier onze actuele folder

BizzWizz ICT Services - 10 mei 2016

Verlof Aalst Carnaval!

BizzWizz ICT Services zal gesloten zijn tijdens Carnaval Aalst. Wij zijn terug beschikbaar vanaf woensdag 10 februari, 9 uur.
Vèr aal d'oilsjteneirs ne goeie carnaval!

BizzWizz ICT Services - 6 februari 2016

BizzWizz ICT Services steunt Smilin'Kids VZW

Sinds jaar en dag ben ik persoonlijk actief in de vzw van Smilin'Kids. Smilin'Kids VZW is een hulporganisatie die zich inzet voor straat- en weeskinderen in Cambodja, ze de gelegenheid geeft om naar school te gaan en de materiële levensomstandigheden verbetert. Smilin'Kids is een regionale organisatie waarbij de medewerkers en bestuur 100% PRO DEO werken, dwz. alle geleverde prestaties van bestuur en medewerkers zijn vrijwillig en onbetaald. Op deze manier kunnen we elke gift aanwenden in onze projecten zonder dat er één euro verloren gaat.

We ontwikkelden en onderhouden volledig kosteloos de vernieuwde website van Smilin'Kids, bekijk hem snel via onderstaande banner en help ons mee het verschil te maken.

BizzWizz ICT Services - 25 januari 2016
Smilin'Kids helpt kinderen in Cambodja samen met BizzWizz ICT Services
  • BizzWizz ICT Services op social media: