Computer Tips

Bij BizzWizz ICT Services kan u terecht voor uw computer aankopen in de regio Erpe-Mere, Lede, Wetteren & Aalst

U kan bij BizzWizz ICT Services terecht voor het kopen van al uw laptop en desktop computers, van a-merken zoals, AcerAsusHpLenovoToshiba en systemen op maat samengesteld. Voor een computer op maat raden wij u steeds aan om langs te komen, wij werken nl. niet met referentie-systemen. Wij bouwen een systeem van systeemkast tot processor volledig naar uw wens en volgens uw budget. Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor de aankoop van randapparaten zoals computerschermen, routers, access points, printers, externe harde schijven, software en veel meer… Aangezien we geen stock in huis nemen, kunnen we u dan ook steeds nieuwe en recente toestellen aanbieden. Op deze manier hebt u steeds een overzicht van actuele toestellen, aan scherpe prijzen en u geniet steeds de meest recente promoties. Al uw aankopen in onze webshop worden gedekt door minimaal 2 jaar garantie. U kan voor uw aankopen zowel bij ons langskomen op afspraak, of u kan rechtstreeks aankopen via onze online shop.

Uiteraard bieden we u als klant ook graag onze installatie- en herstellingsdiensten aan, we kunnen uw computer op afspraak leveren, uw wifi-netwerk plaatsen, bestanden overzetten en zoveel meer. Bekijk ons uitgebreid diensten-aanbod
 of contacteer ons vrijblijvend voor een oplossing op uw maat. We beschikken over een eigen repair atelier, waar we alle herstellingen kunnen uitvoeren, op zeer korte termijn en aan uiterst correcte prijzen. U hoeft bij ons dus uw computer geen weken te missen wanneer deze defect gaat, nood heeft aan een onderhoud of u deze wenst te upgraden.

Als uw partner in IT staan we garant voor een persoonlijke en snelle service, een grote productkennis, en een uitgebreid diensten-aanbod.

We hopen u spoedig als tevreden klant te mogen verwelkomen.

Desktop Computers

Wil je kantoortoepassingen zoals Word, Excel gebruiken, intensief gamen, foto of film bewerken, of wil je een multimedia-center voor aan je televisie? In functie van het beschikbare budget bij uw aankoop, moet men steeds keuzes maken, wil je een toestel met een ssd (Solid State Drive) of een klassieke harde schijf, 4, 8 of zelfs 16gb ram-geheugen, celeron, i3, i5 of core i7 processor, enz. de keuze en mogelijkheden zijn enorm. 

Bij BizzWizz ICT Services, adviseren wij u geheel 
kosteloos en vrijblijvend, de computer die past binnen uw budget en voldoet aan uw al dan niet strenge eisen. Een desktop is de beste keuze wanneer u niet de nood hebt aan een computer om mee te nemen, u graag wilt werken op een groot scherm, met een externe muis en toetsenbord, of u ten allen tijde wilt beschikken over de meeste uitbreidingsmogelijkheden. 

We hebben desktopcomputers voor elk budget.

Laptop - Notebook - Hybride Computer

Als het om een mobiele computer gaat heb je bijzonder veel keuze. Neem je een notebook vaak mee, dan is het bvb. belangrijk om een toestel te kiezen met een niet al te groot scherm (11,6″ – 13,13″), een Intel Atom of Intel Core M-processor, deze toestellen geven doorgaans een betere batterijduur, maar zijn dan ook meestal enkel geschikt om te surfen, te mailen en standaard kantoortoepassingen. Wil je een laptop hoofdzakelijk voor gebruik aan de stroom kan je kiezen voor een groter scherm (15,6″ of 17,3″), maar ook een betere processor, zoals de Intel Core i3 – i5 of i7. 

Bij BizzWizz ICT Services, adviseren wij u geheel  kosteloos en vrijblijvend, de computer die past binnen uw budget en voldoet aan uw al dan niet strenge eisen. Een laptop of notebook is handig om mee te nemen, wanneer u graag steeds een fysiek toetsenbord bij de hand hebt, een hybride of 2 in 1 computer, geeft de mogelijk het scherm los te koppelen en te gebruiken als tablet, zo hoeft u geen laptop en tablet apart te kopen. 

We hebben laptops, notebooks en hybride computers voor elk budget. 

Computer Cadeau-Bon

Een cadeaubon is het ideale geschenk, als je niet weet wat te kiezen. Door een tegoedbon te geven laat je de keuze van product volledig aan de ontvanger van het geschenk. De ontvanger weet meestal zelf het beste waarvoor hij het geldbedrag kan gebruiken, of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe laptop of desktop computer, of een nieuwe router voor zijn thuisnetwerk, maar bijvoorbeeld ook computeronderhoud, thuisinstallatie of opleiding kunnen hiermee worden betaald. 

Kortom een cadeaubon van BizzWizz ICT Services geeft de ontvanger heel veel mogelijkheden. Uiteraard kan bij een aankoop die de waarde van de cadeaubon overstijgt, de waarde in mindering worden gebracht van de totale aankoopprijs. We hebben cadeaubonnen vanaf €50. We bieden u steeds de mogelijkheid aan, om uw gedrukte cadeau-bon gratis te personaliseren met uw eigen wensen of boodschap. 

Cadeaubonnen zijn steeds geldig bij bestellingen op de webshop en in ons afhaalpunt. 
  • BizzWizz ICT Services op social media: